top of page

Ook pedicure aan huis voor diegenen die dit wensen of nodig hebben



Even heerlijk in de watten gelegd worden, wie houdt er niet van? Dat geldt voor uw huid, uw handen en uw haar, maar ook zeker voor uw voeten. Zij krijgen het tenslotte het zwaarst te verduren, dag in dag uit. Ze verdienen het om zo nu en dan eens goed verzorgd te worden.


Helaas is het niet altijd mogelijk om wat tijd uit te trekken voor een uitgebreid bezoek aan een beauty salon of gespecialiseerde pedicure. Zeker als u, bijvoorbeeld, ook nog werkt of kinderen heeft om voor te zorgen kan het verwennen van de voeten gemakkelijk over het hoofd gezien worden. Dat weten wij bij The Nail Clinic maar al te goed. Daarom bieden wij tegen een verplaastingkost van slechts 5€, de mogelijkheid tot een professionele pedicure aan huis in Antwerpen en omgeving. Zorg, passie, ervaring en liefde voor mooie voeten komen op die manier samen in het comfort van uw eigen omgeving.


Voordelen van pedicure aan huis in Antwerpen


  • Een professionele pedicure aan huis in Antwerpen en omgeving is de perfecte oplossing voor wanneer u het eigenlijk te druk heeft voor een pedicure, bijvoorbeeld als gevolg van werk, studie of kinderen.


  • Een pedicure aan huis is ook perfect geschikt voor wanneer u zich liever laat verzorgen in de privacy van uw eigen omgeving, bijvoorbeeld thuis of op uw eigen kantoor. Daarnaast is het ook tof om een pedicure aan huis te bestellen voor uzelf en wat vriendinnen, bijvoorbeeld.


  • Ondanks het feit dat wij geen extra kosten aanrekenen om bij u langs te komen, zal u van een pedicure aan huis toch een zeer luxueus gevoel krijgen. Wat is er nu beter dan uw eigen voet- en nagelstyliste in het comfort van uw eigen omgeving?


  • Ten slotte is een pedicure aan huis ook de ideale oplossing voor mensen die wat minder mobiel zijn, bijvoorbeeld als gevolg van ouderdom of een medische ingreep. En in deze koude wintermaanden hoeft u ook uw huis niet te verlaten, want wij komen tot bij u thuis.


Zou u graag meer willen weten over wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken!

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page