top of page

Schimmelnagel laten behandelen bij The Nail Clinic

Wilt u ook met mooie voeten de zomer in? Laat dan nu uw mycosenagel behandelen.


Wie wil er niet graag in de zomer een luchtige, open sandaal dragen? Laat u dan niet tegenhouden door ontsierende kalknagels. Een kalknagel is een bekende aandoening en wordt veroorzaakt door een schimmelinfectie van de nagel. Hier hoeft u zich zeker niet voor te schamen, want het is een veelvoorkomend probleem, waar iedereen last van kan krijgen. Een goede hygiëne verhindert het krijgen van schimmelnagels ofwel mycosenagels niet, maar een goede voetverzorging is wel erg belangrijk om verdere verspreiding tegen te gaan.


Wanneer hebt u te maken met schimmelnagels?



Het is verstandig voetschimmel in een vroeg stadium aan te pakken, als u er eenmaal mee te maken krijgt. Zo voorkomt u verdere voetproblemen. Schimmelnagels kunt u herkennen als er een gelige tot groene of soms bruine verkleuring van de nagel optreedt, waarna deze vaak ook dikker wordt en zich gaat verharden. Het komt ook voor dat de aangetaste nagel brozer van structuur wordt en sneller afbrokkelt. Schimmelnagels verschijnen niet alleen op de voeten, ook op de handen zien we ze geregeld.



Solution Spray HFL Laboratories: effectief middel tegen schimmelnagels


Gelukkig bestaat er een oplossing voor deze schimmelinfectie. The Nail Clinic behandelt aangetaste nagels met grote deskundigheid. Het professionele team van The Nail Clinic maakt gebruik van Solution Spray, het gepatenteerde verzorgingsproduct van HFL Laboratories, speciaal ontwikkeld om schimmelnagels en voetschimmel effectief te bestrijden.



De behandeling tegen schimmelnagel kan 4 tot 6 maanden in beslag nemen, alvorens het gewenste resultaat wordt bereikt. Er worden met dit middel uitstekende resultaten geboekt. Een groot pluspunt van dit product is dat de werkzame bestanddelen allergeen zijn en het lichaam niet belasten, in tegenstelling tot klassieke schimmeldodende medicatie. De gespecialiseerde voetverzorgsters van The Nail Clinic geven u graag advies over de meest effectieve behandeling tegen schimmelnagel.



Geef uw voeten de zorg die ze verdienen en maak een afspraak om komaf te maken met schimmelnagels!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page